UL COLOR s.r.o.

Dekorativní mozaiková omítkovina MO1

Doporučujeme pro fasády a do interiéru s požadavkem mozaikové struktury. Často se používá na sokly budov, ale lze s ní dekorovat povrchy i v interiérech - schodiště, chodby apod. Jedná se o omítku z barevných a přírodních křemičitých písků pro provádění dekorativních vrstev beze spar. Má pastovitou konzistenci a je připravena k okamžité přímé aplikaci.


Přednosti:

  • vysoce odolná vůči povětrnostním vlivům
  • plně omyvatelná, snadno se udržuje čistá
  • dlouhá životnost
  • stálost barevných odstínů
  • široká nabídka odstínů

Díky svým vlastnostem je vhodná také pro použití na vysoce mechanicky a vlhkostně namáhané plochy. Splňují nejvyšší nároky na reprezentativní vzhled a odolnost proti otěru.

Tip - stálobarevnost mozaikové omítky je možné podpořit přelakováním bezbarvým lakem.

V interiéru ji s výhodou použijete všude tam, kde hrozí opotřebení jako například vstupní prostory, haly či schodiště. Lze ji nanášet na betonové podklady, běžné omítky, sádrové podklady a na desky z 
dřevotřísky či sádrové desky.

Podklad před nanášením doporučujeme ošetřit s použitím základních penetračních nátěrů pro vyrovnání nasákavosti, nebo u hladkých povrchů ošetřit tzv. kontaktním nátěrem.

Skladujeme v suchu při teplotě 5 až 30°C, ideálně 10 až 20°C. Nesmí zmrznout a chráníme před přímými slunečními paprsky.

Nabízíme širokou nabídku barevných odstínů - 42 barevných provedení dle vzorníku.

Nechte si poradit v naší prodejně, při správném postupu aplikace vám budou mozaikové omítky nejen sloužit řadu let a chránit stěny před vnějšími vlivy, ale potěší i vaše oko.

+420 722 924 741