UL COLOR s.r.o.

Akce a novinky

Barevné trendy v době koronavirové a po ní

Rok 2020 je nejen ve znamení koronavirové pandemie, ale také ve znamení změn v našich domovech.

To mě zajímá

Pubikováno 30. dubna 2020

Natíráme dřevo - 3. díl

Jaro je období údržby a natírání dřeva, natíráme a renovujeme dřevěný nábytek, oživujeme dřevěný plot, zahradní domek nebo pergolu.

To mě zajímá

Pubikováno 4. května 2015

Natíráme dřevo - 2. díl

Plánujete natírat dřevěný plot, zahradní domek, nábytek nebo pergolu? Chcete, aby dřevo vypadalo pěkně po dlouhou dobu?

To mě zajímá

Pubikováno 20. dubna 2015

AKCE - bílá zdarma

Zakupte si výrobek Klasik Color nebo Brillant Creative v libovolných odstínech a ke každým 2 ks získáte jako bonus 1 ks bílého Klasiku respektive bílého Brillantu Creative ve stejném balení ZDARMA.

To mě zajímá

Pubikováno 30. března 2015

Natíráme dřevo - 1. díl

Jaro je za dveřmi a nás čeká natírání plotu, zahradního nábytku a dalších dřevěných předmětů v našich zahradách.

To mě zajímá

Pubikováno 16. března 2015

Unikátní přístroj na měření odstínů

Získejte barvu, která Vás zaujala, z jakéhokoliv povrchu, materiálu nebo látky – včetně malých, vzorovaných a vícebarevných struktur nebo textilií.

To mě zajímá

Pubikováno 15. ledna 2015

Natíráme kovy - 1. díl

Natírání kovových předmětů vypadá na první pohled jednoduše, ale má svá pravidla. Aby železo dále nerezavělo, je potřeba před natíráním povrch pečlivě očistit, zejména v záhybech, svárech nebo otvorech, prostě všude tam, kde se může zadržovat voda.

To mě zajímá

Pubikováno 9. prosince 2014

Jak vymalovat byt - 3. díl

Aby se nám v dané místnosti malovalo co nejlépe, vystěhujeme z pokoje alespoň malé a středně velké kusy nábytku. Zbylý nábytek sestěhujeme doprostřed místnosti a ochráníme zakrývací fólií. Nebude nám pak nic překážet a nemusíme se obávat, že pošpiníme barvou nábytek.

To mě zajímá

Pubikováno 9. listopadu 2014

Jak vymalovat byt - 2. díl

V dnešním díle se zaměříme na správnou přípravu podkladu. Ta je totiž základním klíčem k úspěchu celého malování. Správná příprava stěn na malování výrazně ovlivní konečný výsledek. Podklad, na který budete nanášet novou malbu, by měl být čistý, bez olupující se barvy, prachu, skvrn a nerovností. Vyřešit je třeba také různé praskliny a vypoukliny. Jedině tak se nebudete muset obávat pozdějšího loupání nebo drolení nové barvy.

To mě zajímá

Pubikováno 28. října 2014

Jak vymalovat byt - 1. díl

Malování bytu sice není nijak složité, ale aby byl výsledek perfektní, je dobré si před vymalováním několik věcí rozmyslet a ujasnit. Zejména správná příprava zdí na malování je důležitá. Loupající se barva, čmouhy na zdech a další neduhy to vše mohou být důsledky špatné přípravy.

To mě zajímá

Pubikováno 14. září 2014

Penetrační nátěr – podceňovaná úprava povrchu

Vymalovat co nejrychleji a za co nejnižší cenu. To jsou nejčastější důvody, proč je penetrační nátěr mnohými řemeslníky zcela vynecháván. A přitom důkladná příprava stěn penetrací před výmalbou ovlivňuje konečný výsledek. Je zárukou kvalitní výmalby, která vydrží čistá a nepopraskaná delší dobu.

To mě zajímá

Pubikováno 4. srpna 2014

Dekorativní mozaiková omítkovina MO1

Doporučujeme pro fasády a do interiéru s požadavkem mozaikové struktury. Často se používá na sokly budov, ale lze s ní dekorovat povrchy i v interiérech - schodiště, chodby apod. Jedná se o omítku z barevných a přírodních křemičitých písků pro provádění dekorativních vrstev beze spar. Má pastovitou konzistenci a je připravena k okamžité přímé aplikaci.

To mě zajímá

Pubikováno 14. července 2014

NOVINKA - LIKVISAN

Účinná likvidace i prevence plísní a řas.

To mě zajímá

Pubikováno 14. května 2014

Počasí nám přeje a tak hurá na fasády

Doporučujeme! Výborná fasádní barva Mikral Renovo, vhodná nejen na nové omítky, ale zejména k obnově fasád starších.

To mě zajímá

Pubikováno 12. května 2014

Fasádní barvy

Fasádní barvy jsou tváří domů a dokáží velmi razantně změnit celkový vzhled domu. Dobře zvolená fasádní barva vytvoří příjemný a útulný domov i z obyčejného rodinného domu.

To mě zajímá

Pubikováno 6. května 2014

Barvy, které k sobě ladí

Při návrhu vhodných doplňků do interiéru se často potýkáme s tím, zda nám bude vše barevně ladit (např. závěsy k sedačce, barevný polštář ke koberci nebo ozdobná dečka k váze). Zařídíme si pokoj, nakoupíme nové věci a po vybalení najednou zjistíme, že se k sobě vůbec nehodí, barevná kombinace nevypadá dobře, působí rušivě až nepříjemně a radost z nových věcí je pryč.

To mě zajímá

Pubikováno 8. dubna 2014

Pusťte jarní barvy do bytu - vymalujte

Jaro je ideálním obdobím na změny. Právě na jaře máme největší chuť uklízet, přestavovat a tvořit. A čistě vymalovaný byt je tím nejlepším způsobem, jak vstoupit do příjemného jarního období.

To mě zajímá

Pubikováno 10. března 2014

Vybíráme barvu do předsíně

Předsíň je prvním místem vašeho domova, které uvidíte vy nebo návštěva, když otevřete vstupní dveře. Předsíň je vstup do bytu, udává atmosféru celého bytu, a proto by neměla působit nudně nebo zanedbaně.

To mě zajímá

Pubikováno 10. února 2014

Vybíráme barvu do obýváku

Obývací pokoj je společenská místnost, kde se schází celá rodina a proto je třeba zvláště v této místnosti podporovat dobrou náladu a spokojenost. Pomocí vhodně vybraných barev navodíme tu správnou pohodu pro rodinná setkání.

To mě zajímá

Pubikováno 12. ledna 2014

Vybíráme barvu do ložnice

Při výběru barev do bytu, vždy bereme v úvahu, jakou funkci daná místnost plní. Ložnice patří ke klidovým zónám domova a tomu by mělo odpovídat i barevné ladění. Chceme v ložnici navodit atmosféru klidu a pohody, abychom byli ráno odpočatí a plní elánu. A jaká je tedy ideální barva do ložnice?

To mě zajímá

Pubikováno 30. listopadu 2013

Vybíráme barvu do kuchyně

Zařizujete novou kuchyň a přemýšlíte, která barva se do kuchyně hodí? Kuchyň a jídelna jsou místa, kde začíná každé ráno, a proto potřebujeme volit takové barvy, které nás nastartují a probudí naši psychiku a dodají energii. A jaké to tedy jsou?

To mě zajímá

Pubikováno 26. listopadu 2013

Barvy v interiéru

Letos jsou moderní syté, pestré a pastelové barvy. Máte-li rádi barvy, zvolte módní odstíny, jakými jsou tyrkysová, hluboká modř, žlutá, lososová nebo v poslední době velmi oblíbená jablkově zelená.

To mě zajímá

Pubikováno 15. listopadu 2013

Jak na nás působí barvy v interiéru

Je známo, že barvy ovlivňují naši náladu. Některé odstíny nás příjemně naladí a povzbudí, jiné naopak vyvolávají pochmurné pocity. Vhodně zvolenou barvou v interiéru lze zcela změnit vnímání místnosti.

To mě zajímá

Pubikováno 8. listopadu 2013

Nové odstíny u nátěrů HET Brillant

Od 1.3.2013 nové odstíny u nátěrů HET Brillant CREATIVE a HET Klasik Color!

To mě zajímá

Pubikováno 1. března 2013

HET Klasik PREMIUM

INTERIÉROVÁ EXKLUZIVNÍ BÍLÁ DISPERZNÍ BARVA PRO REPREZENTATIVNÍ PROSTORY. Doporučujeme pro velmi reprezentativní obytné a komerční prostory, obývací pokoje, jídelny, ložnice, kanceláře apod.

To mě zajímá

Pubikováno 4. února 2013

+420 722 924 741